Alícia Expósito
Artterapeuta, vicepresidenta de Grefart (Associació professional d’artterapeutes) i  presidenta d’Altrart (Associació d’Artteràpia Olot). Llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa (Institut del Teatre de Barcelona). Formació en Artteràpia per l’AEC (INECAT París). Curs I i II d’Especialització en Supervisió d’Artteràpia de la UdG. Màster integratiu en Artteràpia UdG. Coordinadora i docent del Diploma de Postgrau en Artteràpia i del Màster integratiu en Artteràpia UdG. Supervisions de la pràctica professional. Pràctica privada individual i petit grup a Olot i Girona. Experiència professional amb adults, persones amb discapacitat, gent gran, nens i integració social.
Mail: aleceya@gmail.com / T. 617 821 956
CV Alícia Expósito

Clara Aulina i Ros
Artterapeuta. Diploma de Postgrau en Artteràpia i Màster integratiu en Artteràpia UdG. Llicenciada en Pedagogia Universitat de Barcelona. Membre professional de Grefart  i membre fundadora d’Altrart. Tutora del Diploma de Postgrau en Artteràpia i del Màster integratiu en Artteràpia UdG. Pràctica privada individual i petit grup a Olot i Girona. Experiència professional amb adults i nens.
Mail: claraulina@yahoo.es / T. 636 193 166
CV Clara Aulina

Agnès Capell
Llicenciada en Belles Arts, en l’especialitat d’escultura; 1997. Formació en Artteràpia per l’AEC i reconeguda per l’INECAT (París); 2004. Curs d’Especialització en Supervisió i Professionalització en Artteràpia (II), FUdG 2008. Membre professional de Grefart (Associació Professional d’Artterapeutes); 2008. Màster en Artteràpia per la UVIC; 2010. Membre professional d’Altrat; 2012.
Experiència professional com artterapeuta amb adults, persones amb altres capacitats (nens i adolescents), gent gran, i integració social.
Experiència com a docent en els cursos d’estiu d’Artteràpia de la FUdG, 2008-2009. Docent en el Postgrau en Artteràpia, FUdG, 2009-2011. Tutora del Màster Integratiu en Artterapia, FudG, 2011-2013.
Mail: agnestres@gmail.com / T. 690 145 683
CV Agnès Capell

ALTRART – contacte@altrart.cat