cartel-web

3, 4 i 5 de maig de 2019

3, 4 y 5 de mayo de 2019

Casa Mas Franch – Sant Feliu de Pallarols, La Garrotxa

Organitza Altrart


INSCRIPCIONS OBERTES FINS EL 25 D’ABRIL

És una proposta de trobada, d’investigació personal des del fer creatiu i el joc. En el cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, en l’època que tot desperta i reviu, us proposem un temps per aturar-nos i escoltar.

Un cap de setmana per jugar a reinventar-nos a partir del moviment i l’expressió amb la música i el treball plàstic, i també per compartir unes estones càlides i amables a on crear. Aquest serà el fil per anar teixint una trobada amb un mateix i els altres.

Farem excursions als gorgs i volcans i treballarem amb els materials naturals que ens aportaran noves textures i colors per les pròpies creacions més orgàniques.

T’hi esperem !!!

Places limitades

 

INSCRIPCIONES ABIERTAS HASTA EL 25 DE ABRIL

Es una propuesta de encuentro, de investigación personal desde el hacer creativo y el juego. En el corazón del Parque Natural de la Zona Volcánica de la Garrotxa, en la época que todo despierta y revive, os proponemos un tiempo para pararnos y escuchar.

Un fin de semana para jugar a reinventarnos a partir del movimiento y la expresión con la música y el trabajo plástico, y también para compartir unos ratos cálidos y amables donde crear . Este será el hilo para ir tejiendo un encuentro con un mismo y los otros.

Haremos excursiones a los ríos y volcanes y trabajaremos con los materiales naturales que nos aportarán nuevas texturas y colores para las propias creaciones más orgánicas.

Te esperamos !!!

Plazas limitadas

 

CONSULTAR PROGRAMA AQUÍ

COST:   180€  tot inclòs / todo incluido:

Estança, àpats i curs. Estancia, comidas y curso.

Reserva de plaça/plaza. Ingressar 50€ al número:ES13 3183 1700 6900 0137 9065

La resta a l’arribada / el resto al llegar.

Per a més informació no dubteu en contactar amb nosaltres :

contacte@altrart.cat

Alícia: 617 821 956

Clara: 636 193 166