Alícia Expósito

Artterapeuta – Llicenciada en Coreografia i Tècniques d’Interpretació de la Dansa (Institut del Teatre de Barcelona). Formació en Artteràpia per l’Associació per a l’Expressió i la Comunicació (AEC – Barcelona, INECAT París). Cursos d’Especialització en la Supervisió d’Artteràpia per la Universitat de Girona. Màster Integratiu en Artteràpia per la Universitat de Girona. Coordinadora, docent i tutora del Diploma de Postgrau en Artteràpia i del Màster Integratiu en Artteràpia de la Universitat de Girona. Supervisora de la pràctica professional. Pràctica privada individual i petit grup. Experiència professional amb adults, en residències de gent gran, nens i joves en escoles, instituts i particulars, persones amb discapacitat, integració social, salut mental i equips de treball. Presidenta d’Altrart (Associació d’Artteràpia Olot) i vicepresidenta de Grefart (Associació professional d‘artterapeutes).

Mail: info@aliciaexposito.com / T. 617 821 956

CV Alícia Expósito

Clara Aulina i Ros

Artterapeuta – Llicenciada en Pedagogia per la Universitat de Barcelona – Diploma de Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia per la Universitat de Girona – Membre fundadora d’ALTRART i membre professional de Grefart (Associació professional d’artterapeutes) – Tutora del Diploma de Postgrau i del Màster Integratiu en Artteràpia de la Universitat de Girona – Pràctica privada individual i petit grup a Olot i Girona – Experiència professional amb adults, nens, salut mental, integració social i àmbit comunitari.

Mail: claraulina@yahoo.es / T. 636 193 166
CV Clara Aulina

Álvaro Prats

Artterapeuta/Dansaterapeuta. Creador escènic, performer, actor i ballarí. Formador en Arts Escèniques aplicades a Educació i Salut. Docent del Postgrau i Màster Integratiu en Artteràpia de GREFART i la Fundació UdG. Docent del Postgrau de Teràpia d’Arts Expressives, Trauma i Embodiment de SCARS. Ha col·laborat en programes de formació continuada per a professionals amb centres com UdG, INEFC, EUSES, Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya. Co-creador del projecte Educació Física Creativa. Màster en Artteràpia. Postgrau en Expressió i Comunicació en la Pràctica Socioeducativa. Llicenciat en Filosofia i Antropologia. Format en Arts Escèniques amb diferents mestres/as tant al Regne Unit com Catalunya. Membre de l’Associació de Artterapeutes Professionals GREFART i membre d’ALTRART Associació d’Artteràpia Olot.

Mail: apratsbertomeu@gmail.com/ T. 692 386 636

 

ALTRART – contacte@altrart.cat